Blog Post

Tapasztalás börtönélet belülről

résen át a háló láttam az utolsó vibrál a nap eltűnik, míg kívül minden hallottam volt kiáltások egyenruhás Asics Kinsei6 Férfiak és nők. Semmi keresni barátságos.

Az ajtó csattogott nyitott és egy biztonsági őr rám parancsolt ki a kocsiból, utasított, hogy sorban állnak, elrendelte, hogy adjam fel, milyen keveset holmiját volt, elrendelte, hogy ugorjak, és nem 10 sajtó up, ha a szemem annyira nézett a rossz irányba.

fölöttem síkok telt el, és féltékeny volt tudva az utasok élén ezer különböző helyekre, segített sörök és a filmeket, Asics Kinsei és az egyetlen hely volt, hogy a végén volt ez a fogolytábor Sydney külvárosában.

A fém kerítés, egy árnyalattal vizelet sárga látszólag célja, hogy úgy érzi, finnyás, rózsa öt méter mellém. Túlról is hallani lehetett az állandó morog a csúcs óra forgalom Parramatta Road. Úgy hangzott, Asics Gtcool Xpress 202 mint a szabadság.

Hawaii, a sziget a Nap, egy őr ugatott rám mosolyogva, hogy úgy tűnt, hogy könyörögni, hogy játsszon akár így tudott tanítani egy új rab a leckét. Tettem semmit, és én is kezelni, mint egy bűnöző.

Lehet, Nike Air Solarsoft Zigzag Wvn Qs naiv voltam, de Én nem számíthat a sejteket, hogy annyira alap. A fából készült asztal és ágy alja, egy bűzös borsó zöld. Ott nincs ajtó a WC és zuhanyzó; ez tenne kell sok egy őr, hogy engem a megerősített üveg.

nincs titkosítás egyáltalán. Nem számít, hogy hol van, akkor valaki keres a vállunk felett, 20 éves John, aki már ki-és vagy fiatalkorúak börtönében, mivel ő volt a 14., bizalmasan bennem.

Csak volt egy óra és belül már minden újszülött vonulnak a sorban, és csendben, kétségbeesetten próbálta nem magára a figyelmet. semmi, egy hollers nálunk az udvaron. úgy döntött, hogy nincs hely az ott, hogy miért dobott itt. aztán hibázik. Nézek az egyik őr szemébe. Úgy tűnik, egy természetes, Páncélzattal normális dolog. Nem itt.

eyeballing rám? Miért eyeballing nekem? üvölt. Ő annyira közel; Látom a szövés inge, a meleg lélegzetét, úgy érzi, a nyál a szájából.

Jól vagy? kéri Tish, egy esemény menedzser Sydney a vacsora csarnok egy kicsit később. tényleg különválasztják ki a büntetést. egy ötcsillagos szálloda képest, ahol korábban volt. Mi voltunk a közepén a hegyek, 10 fok néha. Csak meg kellett tölteni egy hosszú éjszakát Yasmar, egykori ifjúsági fogdában Sydney belső nyugati most újjászületik, mint a képzési központ börtönőrök. Lehet már nem ugyanazt a szerepet, de ez ugyanaz a bárokban, ugyanazt a biztonságot és az ugyanazon a.

A tapasztalat jóvoltából limit, egyedülálló esemény, amely lehetővé teszi az ártatlan mit érzés, hogy a bűnös, és bevágta fel. Az adománygyűjtő rendezvény kerül megrendezésre a whitelion, egy jótékonysági, amely együttműködik a veszélyeztetett fiatalok, akik közül néhányan végül intézményekben, mint ez, hogy életük vissza a pályára.

Ha önkéntesek emelni elég tudnak kisegíteni magukat, és menj haza éjszakára.

Valamint tapasztalható börtönélet, résztvevők is részt vesz tárgyalásokat azokról a nehézségekről, hátrányos helyzetű fiatalok, mint például a kábítószer-jég, és kap, hogy üljön be egy ál tárgyalást.

Az éjszaka a végére ér néhány börtönfelügyelő lehet megvesztegetni, hogy csúszik egy kis holdfény. A valós életben kombinációja jótékonysági dolgozók és a szereplők, az őrök még jelentenek Szelfik azok díjakat, amikor senki sem néz.

rablás, kábítószer, ilyesmi; Csak ment le a rossz úton próbál pénzt élni. azt mondja, hogy soha nem felejti el az első napon, amikor töltött fiatalok fogva.

töltenek napi 16 órán át egy cellában egy személy soha nem találkoztak az életben. Akkor jött ki, hogy egy udvar 30 másik gyerek tudja, Nike Air Solarsoft Zigzag Wvn Qs hogy valamit rosszul csinált, akkor lehet a semmit, hogy megfélemlítő. már ki őrizetbe több éve, és már jön, hogy az egynapos rabok első kézből vélekedik, hogy a belsejében valójában. Most van egy lakás, egy barátnő, egy új kiskutya, és dolgozik heti hat napon, mint egy removalist. Célja az, hogy egy ifjúsági munkás és ő jóváírja whitelion együtt ad neki egy kilépési útvonalat az utcákon.

don akar közéjük fiúk ül az út szélén kolduló változás mikor 30. Látva az emberek séta az utcán éjjel, tű lógott ki a karjukat, hogy milyen íze van az arca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *